Skip links

Thuisbatterij

Sla je zonne-energie op en word meer zelfvoorzienend.

Een thuisbatterij, de perfecte partner voor je zonnepanelen.

Slimme Energie

Bewaar de opgewekte stroom die je niet direct nodig hebt in een thuisbatterij van Power Company BV en gebruik deze wanneer jij dat wilt.

Meer onafhankelijkheid

Met een thuisbatterij ben je meer zelfvoorzienend. Je bent dus niet louter afhankelijk van het openbare elektriciteitsnet en je energieleverancier.

Bespaar nog meer

Bespaar nog meer op je energierekening met een thuisbatterij en laat je niet beïnvloeden door stijgende elektriciteitsprijzen.

Meer over onze thuisbatterijen.

Kies een thuisbatterij op maat.

thuisbatterij-opslag

Heb je nog geen zonnepanelen?

Kies dan voor een thuisbatterij van hetzelfde merk als de omvormer die jouw zonnepanelen aanstuurt. Wij bieden een flexibel, hybride batterijsysteem met een opslag van 5 tot 30 kwh (schaalbaar). De batterij wordt dan opgeladen met de gelijkstroom die rechtstreeks van de zonnepanelen komt, waardoor de efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

Heb je al zonnepanelen?

We bieden een thuisbatterij aan die onafhankelijk werkt van je omvormer voor zonne-energie. Ze integreert een omvormer van 3 kw en een batterij van 5 tot 20 kwh. Deze batterij is ideaal als een retrofit-oplossing voor jouw zonnepaneelsysteem. Onze alles-in-één thuisbatterij is een krachtige oplossing die energieopslag maximaliseert in één systeem.

Hoe werken thuisbatterijen?

Maak je huishouden nóg zelfvoorzienenderop maat.

Zonnepanelen wekken elektriciteit op wanneer de zon schijnt. Een deel van deze stroom gebruik je in je huis, maar de stroom die je niet gebruikt, wordt naar het elektriciteitsnet gestuurd. Als je een thuisbatterij installeert, kan deze reserve-energie in je batterij worden opgeslagen. Die kan je dan gebruiken na zonsondergang.

hoe werken thuisbatterijen

Contacteer ons voor advies op maat

Contacteer ons voor advies of een vrijblijvend offerte!

Onze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.